Mot nya äventyr.

05.23, har inte sovit en blund på snart 22 timmar. Vansinne. Men idag blev det helt enkelt en sån dag. Har packat ner mitt liv sen nio månader tillbaka i en alldeles för liten resväska, sökt jobb i Uppsala inför hösten, inhandlat hejdåpresenter, varit på födelsedagsmiddag, pysslat & avslutat med O.C in på småtimmarna. Planen var egentligen att sova lite innan taxin skulle hämta upp oss vid fyra, men jag blev inte klar med min packning först än vid två & var därefter alldeles för uppe i varv för att somna, typiskt! Tröttheten är nu brutal.. Men förhoppningsvis blir jag lite mer människa efter några timmars sömn (?!) på flyget till Cairns. 

För övrigt har jag nyligen haft dagens träningspass & är för ögonblicket alldeles svettig & varm (tacka vet jag att det är bra a.c här åtminstone). Det här med att säga fel terminal till taxichauffören & sen behöva gå med en 20 kilos tung bag i en lufttät jacka är inte att rekommendera >__< nåja, smällar en får ta ibland. Nu är vi åtminstone incheckade & väntar på boarding. 06.00 avgår planet. Inte riktigt redo för nya äventyr än, men livet har sin gång. Dags för ett nytt kapitel, förhoppningsvis lika fint som detta varit. 
Katjas hejdåpresent från oss. En gigantisk tavla med olika seriestrippar från våra roligheter tillsammans. Typiskt kul om jag får säga det själv! 
Älskade underbara rum, I'll miss you! <3
Allmänt | livet på vift | | En kommentar |
Upp