Jag behöver dig.

Gävle. Min älskade fantastiska hemstad. Alltid har jag vetat om hur bra jag trivs där, aldrig har jag kunnat ana hur mycket jag skulle längta tillbaka när jag väl flyttat på riktigt. Visst, Enköping har sin charm. Vår lägenhet är så fin, så fin. Mitt jobb är så bra, så bra. Att inte längre ha ett distansförhållande är fantastiskt, så fantastiskt. Men ändå, så gott det gör min själ att åka hem till Gävle över en helg. Träffa min familj, mina vänner. Ladda upp batteriet, fylla på med energi. Trots att det oftast är fullspäckat schema känner jag mig laddad & utvilad när jag slutligen landar hemma på soffan i Enköping. Jo, jag har nog alltid varit sån som hämtat sin energi från sociala sammanhang. Från vänner & familj. Och därför är helger som dessa så viktiga för mitt välbefinnande;

En helg som bestått av pizza framför fångarna på fortet, kladdkaka & temys, naturupplevelse i Högbo, kökshäng & resturangbesök, Melodifestivalen & Uno, temys & långpromenad i solskenet, fika på Waynes, lunch & fika, ännu mera fika. Trots den relativt stora mängden aktiviteter har det varit en kvalitativ helg där jag haft förmånen att få spendera gott om tid tillsammans med pappa & Maria, mamma & Stefan, Marie & djuren, morfar & mormor, Malin & Klara, lillebror.  

'Provade blåmusslor, vilken hit!
Gävle. Min älskade fantastiska hemstad. Så gott det gör mig att besöka dig. Så ont det gör mig att det inte kan bli oftare. 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp