Fina dagar.

Denna värme. Tar död på all form av matlust. Jag är less på doften av mat. Less på att se mat. Less på att behöva äta mat. Men vilken dålig sak att bli less på. Kroppen mår inte sådär toppenbra när den inte får tillräckligt med näring.. Skärpning! 😓
 
Men nog om det. Det har varit två späckade dagar här i Hong Kong. Igår promenerade vi gata upp & gata ner. Traskade 27 331 steg närmare bestämt. Utforskade en del av Hong Kong-ön; tittade på härliga djur & njöt av fantastiska miljöer i botaniska & zoologiska trädgården, fascinerades av gibbonapornas lekar, strosade genom fina parker & genom livliga stadsdelar, tog oss upp vill Victoria Peak & spanade ut över Hong Kongs skyline, fyndade (till Jespers stora glädje..) en del schyssta legoset. Gata upp & gata ner. Avslutade dagen med att landat på hotellet med några förpackningar sushi som vi avnjöt på rummet. Inte så dumt! 
Sen ringde klockan tidigt idag också. Letade oss iväg till Sai Kung, där vi mötte upp min gamla volontärkollega Simon med sällskap. Tog oss iväg till någon ö för att spendera ett par timmar på stranden. Packat med folk men ljuvligt att få svalka av sig i vattnet. Betydligt svalare än både Dubai & Thailand. Win! Tiden försvann med en himla fart & vi rundade av med ett glas rosé innan vi skiljdes åt. Mycket trevligt! Kvällen har sen varit lugn. Solen tog ut sin rätt & kombinerat med lite mat har energin gått på sparlåga. Vi har traskat på en marknad. Fyndat ännu en tavla (nu får svärfar något att göra 😅). Landat på hotellet. Strax väntar ett stycke vätskersättning följt av en god natts sömn. Efterlängtat! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp