Mostar och vattenfall.

Vi älskade Mostar. Den där mysiga lilla staden, som vi egentligen inte såg mer av än ett par gator och några broar. Men det räckte visst gott för att bli lite lätt förälskad. Strosa omkring bland basarerna, äta gott och beundra vyerna. Vi blev alla väldigt positivt överraskade. Med omkring 39 grader i luften hade vi också en hel del lägenhetshäng med kortspel, kex, vattenmelon och AC. När det är så galet varmt är det ganska skönt med en liten lugn stund på hemmaplan under de varmaste timmarna.
 
Vi avslutade vår vistelse i Bosnien-Hercegovina med flaggan i topp. Igår genom att avsluta kvällen med att äta gudomligt god mat på en fantastisk resturang med en himla charmig servitris. Idag genom att gå upp tidigt för att kunna få en bild på bron utan en massa turister ♥ och dessutom hinna med ett stopp i Kravica innan vi for över till Kroatien igen. Ett stopp där vi fick bada under vattenfall. Hur mysigt är inte det? Först och främst var det fantastiskt att bara få kliva ner i det svalkande vattnet. Men sen var det också oerhört roligt (och läskigt) att klättra omkring på stenar, ta sig uppåt, simma in under fallen. Äventyrsbad på riktigt som Jesper slängde ur sig. 
 
Nu är vi i någon by strax norr om Zadar. Ramade in kvällen med sol-varma fikon från trädet utanför lägenheten, middag, promenad längs vattnet, ett dopp i havet i solnedgången och minidonuts. Inte så dumt det heller. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp